Tarieven: 

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW 

 

Bekappen Shetlanders, A Ponys

€  35,-

Bekappen overige pony’s of paard

€ 40,-

Zware/ trekpaard typen

€ 50,-

 

Binnen de straal van 25 km worden er geen extra voorrijkosten in rekening gebracht! Daarna gaat het als volgt:

 

Boven de 25 km tm 50 km:

€ 5,-

Boven 50 km tm 75 km:

€ 10,-

Boven 75 km tm 100 km:

€ 15,-

 

Ik reken de reiskosten mee vanaf mijn huis per locatie. Dus als meerdere stalgenootjes aansluiten op 1 locatie kan dit reis bedrag verdeeld worden.

 

Verdere mededelingen:

 

  • Ik reken per paard 45 min. Paarden die braaf meewerken zijn binnen 30 min klaar. Mocht dit echter langer duren door te minachtig onderhoud van de hoeven of een niet meewerkend paard dan dien ik iets meer in rekening te brengen. Bij slecht onderhoud geef ik dit voor de dienst aan. Het andere gaat in overleg na de dienst.

 

  • Wil je een afspraak verzetten? Of afzeggen? Dan minimaal 24 uur van te voren. Op het laatste moment reken ik de helft van de bekap kosten per paard. Reiskosten worden niet meegerekend. Indien er echt iets heel ergs is gebeurd voor de annulering, heb je mijn volledige begrip en valt er wel over te praten.

 

  • Betalen dient direct na de dienst. Dit kan contant of via betaalverzoek. Betaalverzoek kan ik delen via QR code en dan kan het meteen voldaan worden, zo word ook niks vergeten 🙂

 

Loop je ergens op vast met je paard? En zoek je begeleiding? Ik bied ook les aan en doe dit hand in hand met instructie en coaching. De prijzen staan gelijk als in het bekappen en ook een sessie van 45 min. Voor meer info vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Kaartje van mijn standplaats: 8483 Scherpenzeel (FRL)